Una caldă, una rece, la Caransebeş. Dar cu banii jos înainte de Paşte!

Conducerea Primăriei Municipiului Caransebeș a acordat în avans, cu câteva zile înainte de ziua de salariu, lefurile angajaților din administrația publică locală și din serviciile conexe.

Potrivit directorului economic al Primăriei, Horia Irimia, salariile au fost acordate joi, 5 aprilie, pentru ca funcționarii publici și personalul contractual să se bucure de Sfintele Paște.

„Prin demersurile conducerii Primăriei Municipiului Caransebeș, demersurile colegilor mei din Direcția Economică, cu sprijinul Trezoreriilor Caransebeș, Caraș-Severin și a Regionalei Vest, în 5 aprilie 2018 s-au plătit salariile angajaților din Primăria Caransebeș și a instituțiilor din subordonare directă”, anunță Horia Irimia, directorul economic al administrației publice locale, făcând referire directă că s-a ținut de promisiunea făcută în redacția Express de Banat.

Cu toate astea, o promisiune nu a fost respectată: aceea a acordării și a voucherelor de vacanță. Horia Irimia a declarat pentru Express de Banat că a fost aprobat de către primarul Felix Borcean planul de acordare și a voucherelor, însă nu știa cu exactitate dacă procedural aceste tichete vor putea fi acordate o dată cu salariile înainte de Paște.