Un vis împlinit pentru Viitorul Anina: campioana Caraș-Severinului! (VIDEO)

explo 1000x200

La doar doi ani de la înființare, ACS Viitorul Anina 2014 și-a trecut deja în palmares o frumoasă performanță. Juniorii mari ai clubului aninean au devenit campioni județeni la fotbal!

Istoria fotbalistică a orașului Anina include de doi ani și o echipă privată, cu un nume parcă predestinat. Totul a pornit dintr-o joacă, dar din dorința de a fi cel mai bun. O familie dedicată trup și suflet sportului rege ne arată cum se poate clădi un proiect îndrăzneț, pornind de la zero. Sacrificiile familiei Badea au dus la apariția unui club sportiv care devine din ce în ce mai vizibil și întărește numele Aninei pe harta fotbalului.

ACS Viitorul Anina înseamnă două grupe de juniori, una de juniori B1, alta de juniori E. Echipa de juniori B1 a câștigat detașat titlul județean și se pregătește să reprezinte Caraș-Severinul la faza zonală. Merituoșii învingători au fost premiați la finalul acestei săptămâni de către Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin. Aninenii au primit și superlativele întrecerii: Ciprian Badea – cel mai bun portar; Laurențiu Popa – cel mai bun jucător; Mihai Crăciun – golgheter.

„Juniorii mari au reușit să scrie istorie pentru ACS Viitorul Anina! Ei au reușit după 25 de ani să facă să apară numele orașului nostru printre campioanele de juniori ale județului! Fotbaliștii noștri au fost premiați de președintele AJF Caraș-Severin, domnul Viorel Lolea, pentru câștigarea campionatului de juniori B1! Pe această cale, îi mulțumim că și-a făcut timp să vină la premiere, cu toate că este foarte ocupat, dar ne-a făcut onoarea să participe și să-i premieze cu medalii, diplome și cupe pe juniorii noștri! Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți (în număr mare) alături de noi la această performanță! Felicitări tuturor fotbaliștilor care au participat la această reușită”, a precizat antrenorul Nelu Badea, fondatorul echipei ACS Viitorul Anina 2014.

Iată și lotul echipei campioane:
Ciprian Badea – portar; Laurențiu Popa, Alex Titi, Cristian Ungureanu, Alexandru Cristian, Alexandru Popa, Laurențiu Deak, David Rotariu, Mihai Sgaverdea – fundași; Fabian Iucu, Samuel Bratu, Marcel Netedu, Alin Norescu, Adrian Savici, Cosmin Solomon, Daniel Sătmar, Lucian Rusu – mijlocași; Mihai Crăciun, Eric Bălan, Florin Ludică – atacanți.

banner 970 x 250