Un tânăr se zbate între viață și moarte după ce a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Caransebeș

Un tânăr a ajuns în stare deosebit de gravă la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș după ce, se presupune că ar fi căzut de la etajul al doilea al unui bloc.

Băiatul cu domiciliul în satul învecinat Iaz, ar fi venit la o petrecere la niște prieteni într-un bloc din cartierul Pipirig și spre dimineață ar fi căzut de la etajul al doilea, fiind descoperit de către niște trecători. Nu se cunoaște cât a zăcut pe asfalt, însă când a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe băiatul era conștient.

Conform unui comunicat al IPJ Caraș-Severin, în urma anchetei preliminare reiese faptul că tânărul de 24 de ani s-ar fi dezechilibrat și a căzut de la etajul al doilea al blocului, de la fereastra unei toaletei comune.

A fost transportat la spital cu politraumatisme la cap, torace și membre și, după acordarea îngrijirilor medicale a fost internat pe secția de ATI a Spitalului Municipal.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și se continuă cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs acest incident.