COVID-19 a ajuns și la Consiliul Județean Caraș-Severin. Un director adjunct a fost depistat pozitiv

Teribilul coronavirus nu ține seama de rangul oamenilor, de pozițiile sociale ale acestora ori de locurile de muncă pe care le au. Dovadă este și faptul că Martin Motolan, director general adjunct al Consiliului Județean Caraș-Severin, a devenit și el victimă a COVID-19.

Cel mai probabil, Motolan a contactat virusul de la soția sa, care lucrează la spitalul din Caransebeș, aceasta fiind internată în acest moment la Timișoara „Inițial, soția mea a fost suspectă de o infecție la plămâni, apoi a fost depistată pozitiv săptămâna trecută, iar eu luni. Din data de 9 aprilie am stat acasă, după ce cu o seară înainte am anunțat conducerea instituției despre cele întâmplate. Luni-dimineața am fost sunat de DSP să merg să-mi fac testarea, am executat ordinul, a venit rezultatul, iar astăzi am fost luat cu ambulanța și adus la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, Secția de Infecțioase. Soția se simte bine, sper ca mâine să repete testarea și să scape de acest necaz. Aș fi vrut să fiu dus la Timișoara, să fiu alături de soție, însă este puțin probabil să se întâmple asta. Nu am niciun simptom, mă simt bine, nu am temperatură, deci e bine până acum”, ne-a mărturisit Motolan.

Președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, spune că nu e plăcut pentru nimeni să treacă prin așa ceva. „M-a sunat miercuri-seara, după ce a aflat de soția sa, să mă întrebe ce să facă. De joi nu a mai venit la lucru, s-a autoizolat la domiciliu. Sigur, cât a fost la lucru a intrat în contact cu alți angajați, chiar dacă fiecare purta mască de protecție. Nu știu ce va fi, ancheta epidemiologică va decide. Eu personal doresc să fie testați și ceilalți colegi ai săi”, ne-a precizat președintele CJ.