Un tânăr ieșit de pe băncile facultății l-a bătut pe Solomonesc la Rusca Montană

Cel mai tânăr primar din Caraș-Severin este abia ieșit de pe băncile facultății și pe el a pariat Ionuț Popovici, președintele PMP Caraș-Severin.

Sergiu Toma a câștigat cu 34 de voturi la Rusca Montană în fața fostului primar Adrian Solomonesc, candidatul alianței PRO Caraș.

Sergiu Toma are doar 24 de ani și este cel mai tânăr primar din județul Caraș-Severin. El a cochetat cu Pro România, care, însă a făcut alianță cu PSD la nivel de județ și și-a desemnat un singur candidat, pe primarul în funcție Adrian Solomonesc.

Tânărul Toma, absolvent de Silvicultură la Timișoara și student în anul II la Master în Management Forestier nu s-a lăsat a cerut ajutorul primarilor cu „state vechi” din zona Rusca Montană și imediat, chiar înainte de alegerile locale l-a îmbrățișat Ionuț Popovici președintele PMP, cel care a pariat imediat pe Sergiu Toma.

Îmi doresc pentru comuna mea normalitate! Vreau să accesez fonduri pentru a dezvolta infrastructura pe toate planurile de la asfaltare de străzi la rețea de canalizare sau apă potabilă la robinete și rețea de gaz. Sunt câteva proiecte care se pot realiza deși pare greu. Vreau să mă axez pe dezvoltarea comunei, pentru că avem investitori în zonă, avem locuri de muncă și este normal să le putem oferi aceste facilități”, ne-a declarat tânărul primar de la Rusca Montană, Sergiu Toma.