Un șofer băut a ucis și a fugit!

Un bărbat de 42 de ani din Vărădia a fost găsit decedat, la marginea drumului. Un șofer l-a accidentat și a fugit de la locul faptei, fără să îi pese în ce stare se află victima sa.

Accident mortal ieri, în comuna Vărădia din Caraș-Severin. Un șofer a accidentat un pieton și s-a făcut nevăzut. Trecătorii au alertat autoritățile, anunțând că un bărbat zace inconștient pe marginea drumului. S-a stabilit că este vorba despre un localnic de 42 de ani, care ar fi fost implicat într-un accident rutier. Pe asfalt, în apropierea victimei, se vedeau urme de frânare.

La scurt timp, polițiștii l-au găsit pe autorul faptei, un bărbat de 43 de ani tot din Vărădia. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. A fost dus la spitalul din Oravița pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din ancheta polițiștilor reiese că și numerele de înmatriculare ale autoturismului erau false.

„În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 Cod Penal, părăsirea locului accidentului, în urma căruia a rezultat uciderea unei persoane, faptă prevăzută și pedepsită de art. 338 Cod Penal, conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare, faptă prevăzută și pedepsită de art. 334 Cod Penal”, informează reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Sursă foto: Arhivă