Un sirian s-a plimbat cu mașina aflată sub sechestru în Piața Victoriei. Ce le-a spus polițiștilor?

Cu autoturismul aflat sub sechestru, un sirian a intrat în zona pietonală din Piața Victoriei, apoi a plecat spre hotelul în care cazat, parcându-și mașina în fața acestuia, pe pista de biciclete. A fost sancționat cu amendă de locali, iar polițiștii i-au reținut permisul de conducere.  

Sirianul a intrat cu mașina în Piața Victoriei marți, în jurul orei 19. A fost depistat trei ore mai târziu de polițiștii locali în zona Casei Tineretului. Nu era singur.

„Autovehiculul marca Volkswagen cu numere de București se afla parcat în fața Casei Tineretului, pe pista de biciclete. Imediat s-a trecut la verificarea acestuia, fiind identificat și conducătorul auto și pasagerul acestuia. Este vorba despre doi cetățeni de naționalitate siriană, de 34 și 54 de ani, care erau cazați la hotelul din incinta Casei Tineretului. Conducătorul auto a recunoscut ca a intrat cu mașina în Piața Victoriei pentru a-și lua de mâncare.”, au declarat reprezentanții Poliției locale Timișoara.

leader board 728 x 90 px

Sirianul a fost amendat de 435 de lei pentru că nu a respectat indicatorul privind accesul interzis și cu alți 435 de lei și 4 puncte de penalizare pentru că a staționat pe pista de biciclete.

După ce i-au verificat și mașina, agenții au găsit că autoturismul se afla sub sechestru. Cu privire la acest aspect, polițiștii au întocmit un proces verbal pe care îl vor înainta executorului judecătoresc.

„În urma celor constatate, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 870 de lei pentru circulația pe un sector de drum pe care accesul este interzis și ca măsura complementară i-a fost reținut permisul de conducere”, a anunțat IPJ Timiș.