Un singur proiect sportiv finanțat de CJ Timiș, în cadrul celei de-a doua sesiuni a Agendei sportive

dudestii noi

Consiliul Județean Timiș a finanțat un singur proiect, în cel de-al doilea apel făcut în cadrul Agendei sportive. La prima strigare, autoritățile județene au alocat peste 2 milioane de lei pentru organizarea a 18 evenimente care s-au desfășurat anul acesta sau vor avea loc până la finalul anului. 

Pentru cea de-a doua strigare din cadrul Agendei sportive, cei care încurajează sportul de masă și susțin performanța în regiune au putut depune proiecte până în 3 noiembrie. A fost selectat, în urma evaluării, un singur proiect – în valoare de 31.500 lei. Banii merg spre Clubul Sportiv din Dudeștii Noi pentru organizarea „Cupei 1 Decembrie – Dudeștii Noi”.

În vară, CJ Timiș a alocat 2.195.000 lei pentru 18 proiecte sportive care s-au desfășurat în județ. În cadrul Agendei sportive au fost disponibile două axe de finanțare: sportul de performanță și sportul pentru toți. Cele mai mari finanțări au fost obținute de cluburile sportive municipale din Timișoara și Lugoj (260.000 lei fiecare), cluburile sportive universitare ale UPT și UVT, 260.000, respectiv 220.000 lei. Finanțări importante au primit și cluburi moto sau de dans sportiv.

Punctarea proiectelor în procesul de selecție și evaluare a ținut cont de criterii precum anvergura, relevanța și continuitatea acestuia, categoriile de vârstă cărora se adresează, încadrarea pe ramură de sport olimpic sau neolimpic și experiența solicitantului în managementul de proiect.

Foto: Facebook/Primăria Comunei Dudeștii Noi