Un singur an de mandat, zeci de procese și plângeri penale, scandal cu toată lumea! Chiar dezvoltă Caraș-Severinul!

dunca

Romeo Dunca nu are prea multe de trecut pe lista realizărilor după primele 12 luni petrecute în funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin! Nici nu prea avea cum, la cât a fost de preocupat să se bălăcărească, să caute hoți și să se judece prin tribunale!

Liberalul care conduce Banatul de Munte e un obișnuit al sălilor de judecată și pare să-i placă atât de mult încât procesele au ajuns să-i ocupe aproape tot timpul. Într-un singur an de mandat pot fi numărate cu ușurință peste zece plângeri penale pe care le-a formulat, în alte câteva dosare se pare că e chiar el vizat, așa cum a recunoscut-o public, și într-o mulțime de acțiuni în răspundere delictuală își reglează conturile cu cei cu care s-a bălăcărit în văzul tuturor.

Primul pe care Romeo Dunca l-a chemat în fața instanței este Ionuț Popovici, consilierul județean care îl pune în posturi ridicole aproape la fiecare întâlnire în plen. Pentru că fostul vicepreședinte CJ n-a lăsat-o mai moale, ba dimpotrivă, a taxat și mai aspru nepriceperea lui Romeo Dunca în ale administrației publice, i-a mai deschis un proces în care îi cere daune pentru că i-ar fi șifonat imaginea. Președintele Dunca și Ionuț Popovici au inversat rolurile în alte două procese. De data aceasta Popovici e reclamant, iar Dunca pârât. Milionarul de la Timișoara pe care liberalii din Caraș-Severin au avut proasta inspirație să-l facă șef în Palatul Administrativ se judecă și cu jurnalista Georgiana Adam și postul de televiziune Antena 3. Tot Romeo Dunca l-a acționat în instanță și pe deputatul Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, cel care dezvăluia că în Caraș-Severin s-a format un grup infracțional organizat, cu Romeo Dunca în frunte. Pe președintele CJ Caraș-Severin îl scot din sărite și jurnaliștii de la Express de Banat, care n-au primit „ajutoarele” lui și le prezintă oamenilor activitatea din administrația județeană și cu bune, și cu rele. Nu numai cu bune, așa cum îi place președintelui și cum și-a rezolvat prin alte locuri. Pe țărănistul Lucian Ionescu, fost angajat al Direcției de Drumuri Județene, nu-l putea rata. S-a ales și el cu cerere de chemare în judecată. La fel și un anume Cristian Ghiță. Romeo Dunca mai e chemat și el în calitate de pârât într-un dosar civil. De către Ionuț Popovici.

leader board 728 x 90 px

Așadar, numai în instanțele civile din Reșița sunt înregistrate astăzi zece dosare în care Romeo Dunca are calitatea de reclamant sau de pârât. Totodată, e semnatarul unui braț întreg de plângeri penale. Mult peste 10 la număr! Față de foști consilieri județeni, angajați ai Direcției de Drumuri, ai Căminului pentru Persoane Vârstnice, sau fosta conducere a Consiliului Județean. Alte plângeri penale vizează tocmai activitatea sa și a colaboratorilor săi. Și atunci, pe bună dreptate, când să mai aibă timp să dezvolte Caraș-Severinul?!