Un rezultat dinainte cunoscut: specialistul în fotbal, Andrade Bichescu, rector la “Eftimie Murgu”!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Majoritatea comunității academice reșițene l-a înscăunat astăzi pe profesorul Andrade Bichescu rector la Universitatea „Eftimie Murgu”, acesta fiind preferat în detrimental lui Gilbert-Rainer Gillich!
Toate pronosticurile s-au confirmat în urma votului de astăzi. Nimeni nu ar fi avut curaj să parieze altfel, însă asta nu înseamnă neapărat că ar fi fost vreun aranjament, de jocuri de culise sau de presiuni. Cel puțin așa au sunat asigurările primite din interiorul universității!
Bichescu a obținut 45 de voturi din cele 84 valabil exprimate, în timp ce pentru Gillich au optat doar 39 dintre votanți. Rectorul ales astăzi a fost decanul Facultăţii de Ştiinţe Sociale și predă disciplinele: Fotbal, Managementul Educaţiei Fizice şi Sportului, Sociologia sportului și Aprofundare într-o ramură sportivă – fotbal. „Mă aştept la o perioadă foarte dificilă, pentru că toţi ştim că universitatea nu traversează un moment prea bun, în ultimul timp, în ultimii ani, probabil cei mai grei ani din întreaga istorie a instituţiei. Eu sper să avem maturitatea să rămânem uniţi, să punem toţi umărul la menţinerea învăţământului superior la Reşiţa. S-au purtat tot felul de discuţii în ultimul timp, cred că este nevoie să ne adunăm şi să ţinem, în primă fază, universitatea pe linia de plutire, iar, mai apoi, să avem în vedere şi o reconstrucţie”, a declarat Bichescu.
Acesta a anunțat că va insista foarte mult pe reabilitarea imaginii universității, serios afectată de cazurile de corupție și scandalurile interminabile din interiorul instituției. „Este nevoie să ne recâştigăm încrederea. Comunitatea locală să-şi recâştige încrederea în noi. De aceea spun că este nevoie de această reconstrucţie a imaginii. Cred că a venit timpul să încetăm să mai aruncăm cu noroi în universitate, să încercăm să-i izolăm pe toţi aceia care nu doresc binele universităţii, ale căror interese nu se identifică cu interesele noastre”, a spus Bichescu, nu înainte de a da asigurări că el nu face parte din niciuna din taberele deja cunoscute din universitate.

promovare banner maxagro Muzeul TM
STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/