Grupul UNPR de la Senat, desființat de Purec! [UPDATE]

Senatorul cărășean a demisionat din UNPR și spune că încă nu s-a decis dacă se înscrie în PSD sau rămâne independent!

Pentru că funcționa cu un număr minimal de membri, șapte, Grupul UNPR din Senat s-a desfințat prin plecarea chiar a secretarului Senatului, senatorul Ion Simeon Purec, care a anunțat în plen că a părăsit grupul UNPR.

De altfel, fost viceprimar al Reșiței și apoi administrator public al orașului, Purec a plecat din PSD la PPDD doar când nu s-a mai înțeles cu fostul primar Mihai Stepanescu, iar de la PPDD, pe listele căruia a obținut mandatul de senator, a plecat la UNPR, chiar dacă ulterior partidul lui Dan Diaconescu a și fuzionat cu UNPR.

Până la această oră, senatorul nu ne-a putut confirma decât că părăsește UNPR, fără să confirme și înscrierea în PSD. De altfel, se pare că acei parlamentari din PPDD ai UNPR nu vor să plece la PSD, dar nici la PNL și iau în calcul posibilitatea înființării unui grup independent la Senat.

UPDATE Senatorul Purec s-a decis: a ales PSD!

“Începând de astăzi, Grupul PSD, care avea 55 de membri, a ajuns la 62 de senatori. Le mulțumesc noilor mei colegi și îi asigur că împreună vom legifera, ca și până acum, doar în interesul alegătorilor!”, a precizat Mihai Fifor, liderul Grupului PSD. Acesta a mai anunțat că printre noii veniți se numără și secretarul Senatului, Ion Simeon Purec.