Un primar liberal recunoaşte: Există grupuri mafiote organizate în spatele tuturor partidelor!

Ceea ce vedem noi în ultima perioadă nu este politică, sunt interese de grup, sunt grupuri mafiote organizate în spatele partidelor politice de orice culoare care mișcă în forma asta, de partid politic. Afirmația aparține unui primar liberal din Caraș-Severin.

Invitat al jurnalistului Dan Popoviciu, în redacţia Express de Banat, în cadrul emisiunii transmise live pe Facebook, primarul Adrian Torma a declarat: „Noi vorbim de interesul cetățeanului, fie că ești primar, fie că ești consilier local, fie că ai o funcție pe care ai câștigat-o prin votul cetățeanului, tu ai anumite obligații, care sunt mai importante decât aceste lupte interne sau între partide, pe care le avem noi“.

„Nu știu câți dintre membrii partidului meu acționează în interesul cetățeanului, dar pot să vă spun că, în întâlnirile pe care le am cu diverși primari sau diverși oameni politici, am constatat că oamenii din generația nouă, care s-au apucat de politică după 2012, care fac parte din toate partidele politice, au această abordare, de a nu repeta greșelile din trecut”, spune edilul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma.