Un primar din Timiș a dus la poarta unui localnic gunoaiele pe care acesta le-a aruncat ilegal

Un localnic din comuna Victor Vlad Delamarina, din județul Timiș, s-a trezit la poartă cu gunoaiele pe care le-a aruncat ilegal. Primarul amenință că va monta camere de supraveghere pentru a-i prinde pe cei certați cu bunul-simț.

Ioan Cardaș, primarul comunei Victor Vlad Delamarina, a luat decizia de a-l pedepsi pe un localnic care a aruncat ilegal gunoaiele pe domeniul public într-un mod în care acesta nu s-a așteptat. Astfel, localnicul certat cu bunul-simț s-a trezit la poartă cu deșeurile aruncate pe marginea drumului.

Gunoaiele aruncate s-au întors acasă. Vă facem cunoscut faptul că astăzi (n.r. luni) am asistat la strângerea gunoaielor aruncate pe marginea drumurilor din comuna Victor Vlad Delamarina. În momentul aruncării gunoaielor, cetățenii au uitat faptul că prin gunoi au aruncat și hârtii pe care le scria numele și adresa.”, a scris edilul din comuna Victor Vlad Delamarina, pe Facebook.

leader board 728 x 90 px

De asemenea, Ioan Cardaș a anunțat că intenționează să monteze camere video pe raza comunei, astfel încât cei care aruncă ilegal gunoaie să fie mai ușor de prins.