Un pistol letal și mai multe cartușe, furate dintr-o societate comercială din Reșița

Mai multe percheziții domiciliare au avut loc astăzi la Reșița într-un dosar penal întocmit după ce o armă letală, 12 cartușe, bani și mai multe bunuri au fost sustrase dintr-o societate comercială. 

Polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Caraș-Severin și Poliția Municipiului Reșița au pus în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Reșița, în cadrul unui dosar penal, la adresele unor persoane bănuite că ar fi furat o armă dintr-o societate comercială din municipiu.

La descinderi au fost identificate și ridicate mai multe bunuri, printre care și un pistol letal cu glonț, cu două încărcătoare și 12 cartușe calibrul 9 mm. Se pare că arma aparținea reprezentantului societății care o deținea în mod legal.

„5 bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, toți din Reșița, au fost conduși la audieri, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de 3 dintre aceștia”, spun reprezentanții Poliției cărășene.

Ancheta continuă pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Acțiunile au beneficiat de sprijinul operativ al Serviciului Operațiuni Speciale și al Biroului de Analiza Informațiilor Caraș-Severin. La activitățile de astăzi au participat polițiști de la Serviciile Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Investigarea Criminalității Economice, Ordine Publică, Combaterea Criminalității Organizate Caraș-Severin, specialiști criminaliști, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, polițiști locali și jandarmi de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Caraș-Severin.