Un pacient bolnav de Alzheimer a dispărut fără urmă. Din spital!

explo 1000x200

La Spitalul Județean de Urgență din Reșița s-a declanșat o amplă anchetă după ce unul dintre pacienți a dispărut fără urmă. Acesta nu era internat, dar a fost anunțată inclusiv poliția, care scormonește prin tot orașul încă de aseară, de la ora 19.00.

Omul, în vârstă, este din Milcoveni și a fost adus la Unitatea de Primire a Urgențelor pentru investigații. Potrivit surselor apropiate Express de Banat, se simțea rău și era confuz. Medicii de la UPU i-au recomandat investigații suplimentare, iar pacientul a fost trimis la secția de neurologie. De acolo, i s-ar fi recomandat o scanare generală la computerul tomograf, iar în urma analizei respective a fost de negăsit.

S-a declanșat o anchetă internă cu privire la circuitul pacientului“, a declarat Violeta Florea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

În paralel, inclusiv polițiștii scormonesc prin tot orașul după bătrân. Acesta nu era internat la Spitalul Județean de Urgență, ci a fost adus în stare gravă de familie de la Milcoveni.

FOTO: http://www.banatulmeu.ro

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu amănunte!