Un nou transport de vaccinuri a ajuns astăzi în România. Vestul țării își ia revanșa

Astăzi au sosit în România 95.940 doze de vaccin de la Pfizer BioNTech, după ce ieri un alt transport de 92.430 de doze a fost trimis țării noastre. De această dată, la Centrul Regional de Distribuție Timișoara a ajuns cea mai mare cantitate. Tot astăzi au ajuns doze și la Oravița și Caransebeș, două centre de vaccinare care au suspendat ieri imunizarea populației după ce au rămas fără doze.

24.570 de doze de vaccin au ajuns astăzi la Centrul Regional de Distribuție Timișoara. Asta după ce ieri centrul care acoperă județele din vestul țării a primit doar 7.020 de doze. Rămâne de văzut câte din aceste doze vor ajunge la cele 4 centre funcționale din Caraș-Severin. Cert este că, după ce ieri au fost alimentate cu aproape 500 de doze centrele de vaccinare din Reșița și Moldova Nouă, astăzi au fost trimise vaccinuri spre Caransebeș (510 doze) și Oravița (432 de doze). Acestea din urmă și-au închis ieri porțile pentru că au rămas fără doze.

În centrele de vaccinare din România se vor utiliza atât doze recepționate în tranșa curentă, cât și în tranșele anterioare, pe baza solicitărilor transmise la Centrul Național și centrele regionale de depozitare, prin direcțiile de sănătate publică județene și cea a municipiului București.

leader board 728 x 90 px