Un nou start, un refresh pentru PSD?! Liviu Dragnea este pur și simplu deținut politic!

Social-democrații și-au ales noua conducere după ce Liviu Dragnea a ajuns în pușcărie și spun că ziua de astăzi este un restart pentru PSD. Realitatea e însă cu totul alta!

Viorica Dăncilă a fost votată președinte al PSD, la Congresul de astăzi, învingându-i pe Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și Ecaterina Andronescu. Președinte executiv al formațiunii este Eugen Teodorovici, iar secretar general este Mihai Fifor. Practic, oamenii din jurul lui Liviu Dragnea, oamenii cărora românii le-au arătat cu ocazia europarlamentarelor că nu mai au ce căuta în prima linie pe scena politică. Luminița Jivan, președintele PSD Caraș-Severin, are altă părere. „Felicitări noii echipe PSD conduse de doamna premier Viorica Dăncilă! Ziua de azi a însemnat un nou start, un refresh pentru un partid care a traversat o perioadă dificilă. Așa că, cu această ocazie îi doresc noii echipe multă putere de muncă și mult succes! Sunt convinsă că va avea un aport semnificativ în viitoarea traiectorie a partidului! Felicitări doamnei președinte PSD, Viorica Dăncilă!”, a comentat șefa social-democraților cărășeni.

În realitate, în PSD nu s-a schimbat nimic. Asta o demonstrează cel mai bine faptul că portavocea lui Dragnea încă are voce. Una la fel de puternică! Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, astăzi, că Liviu Dragnea este deținut politic! „Nu pot să uit că, în România, în țara mea ani, de zile s-au produs abuzuri inimaginabile și că în această sală sunt oameni care au fost atacați de aceste abuzuri. Nu pot să uit că în această sală avem primari și persoane umilite. Am fost alături inclusiv de liderul nostru. Astăzi Liviu Dragnea este pur și simplu deținut politic!”, a declarat Codrin Ștefănescu. Ăsta da nou început!