Un nou meci foarte accesibil pentru SCM Poli, după victoria de la Cluj. Următoarea „oprire”: CSM Bacău

După ce au cucerit Cupa României, handbaliștii de la SCM Poli au o perioadă mai ușoară în campionat, unde au jocuri cu echipele mai accesibile. După victoria din deplasare cu Universitatea Cluj, bănățenii vor primi acum vizita penultimei clasate, CSM Bacău.

La Cluj, Poli s-a impus fără probleme la scorul de 37-27. Cu acest rezultat, alb-violeții rămân pe locul 7, cu 43 de puncte, la unul singur în spatele celor de la CSA Steaua. Săptămâna aceasta, timișorenii au o bună șansă să acumuleze puncte din nou. Bacăul este penultima clasată, cu un statut asemănător cu al echipei clujene. Singurele inconveniente sunt cele medicale. Cel mai probabil, nu vor juca nici Orbovic, nici Pribanic, menajați din cauza unor probleme medicale.

Antrenorul Pero Milosevic e mulțumit de evoluțiile echipei sale. „Am realizat o treabă bună și am ajuns într-o formă sportivă odată cu finala de Cupă. Pare să fie din nou o ascensiune, după jocul cu Făgăraș; am văzut asta în partida cu Cluj și trebuie să stăm pe această linie. Eu sper că va fi victorie, pentru că avem nevoie. Suntem echipa mai bună decât Bacău, dar trebuie să demonstrăm asta pe teren, la sală, nu doar din vorbe”, a declarat tehnicianul lui Poli.

SCM Poli joacă cu băcăuanii miercuri, de la ora 18, iar jocul de la Sala „Constantin Jude” nu este televizat.