Naționala de seniori și cea de tineret, la datorie. Șase fotbaliști bănățeni, convocați de Cosmin Contra și Mirel Rădoi

Echipele naționale de seniori și de tineret se antrenează în perioada aceasta, iar la fiecare reprezentativă sunt și fotbaliști din Timișoara convocați. Cosmin Contra i-a convocat  pe Romario Benzar și Cosmin Moți, iar la tineret sunt patru timișoreni chemați de Mirel Rădoi.

Naționala de seniori începe preliminariile pentru Euro 2020. Cosmin Contra i-a convocat pe timișoreanul Romario Benzar de la FCSB și pe reșițeanul Cosmin Moți de la Ludogoreț. România va începe preliminariile cu un meci la Stockholm, programat sâmbătă de la ora 19, cu Suedia. Urmează marți, 26 martie, un joc la Cluj, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, cu Insulele Feroe. ”Guriță” a fost nevoit să facă mai multe schimbări medicale. Andrei Ivan, Dennis Man și Dan Nistor  au fost convocați în locul accidentaților George Țucudean, Răzvan Marin, Paul Anton și Gicu Grozav.

La naționala de tineret, sunt patru timișoreni convocați. Este vorba de Deian Sorescu de la Dinamo, Vlad Dragomir de la Perugia, Carlo Casap de la Viitorul și Andrei Sîntean de la Sepsi. cel din urmă a fost chemat în locul lui Andrei Ivan. România U21 e calificată la europeanul din vară, din Italia. Acum, echipa face un cantonament în Spania. În 21 martie, elevii lui Rădoi joacă un amical cu echipa de tineret a Spaniei, iar în 25, cu Danemarca U21.

Sursă foto: gsp.ro