Un nou festival dedicat muzicii electronice, aproape de Banat! Line-up de top la Citadela Festival

Dacă v-a plăcut Arad Open Air Festival și mai vreți muzică electronică vara aceasta, ei bine, la fel de aproape, se anunță trei zile de muzică pe placul vostru. Pentru un sfârșit de săptămână, Cetatea Devei va deveni o imensă scenă, la ediția a doua a Citadela Festival!

Evenimentul nu va fi unul strict centrat pe muzica electronică a artiștilor de renume național sau internațional. La Citadela, arta contemporană va fi și ea în centrul atenției. Participanții la festival vor avea ocazia să vadă munca artiștilor la standuri, dar să și participe la workshopuri. Evenimentul se deschide vineri, 26 iulie, la ora 18.00 și vor urma alte două zile de neuitat pentru participanți. Organizatorii anunță că vor avea cel mai bun sistem de sunet!

La prima ediție, Citadela Festival a avut 4.000 de participanți, iar anul acesta sunt așteptați 7.000 de oameni. Vizitatorii vor avea ocazia să se simtă ca trubadurii medievali, mai ales datorită workshopului de archery range. Organizatorii pregătesc și un zen corner. Auzul va fi desfătat, dar nici gustul nu va fi uitat pentru că la festival vor putea fi savurate preparate de street food.

Iată full line-upul evenimentului: A-bril, And.re, Arapu, Bread & Butter, Bruno Curtis, Cally, Cosmjn, Donna, Einzelkind, Georgiana, Lucaci, Gescu, Hrisq, Kivva, Lizz, Los Bastoneros, Lowkodi, Mahony, Mateyou, Mi Pa, Mihai Pol, Mihigh, Motiv, Naarc, Nu Zau, Perpetual, Pierre C, Praslesh, Premiesku, Prepeleac, Priku, Primarie, Robinski, Romenn, Runy, Saboar, Sepp, Sit, Somesan, Tiberiu, Varhat, Vincentiulian, Vlf.

Un abonament pe trei zile costă 199 de lei. Biletele pot fi achiziționate de aici.