Un nou drum de piatră din Timiș va fi asfaltat. Lucrările între Valea Lungă Română și Cliciova vor fi gata anul acesta

Un nou drum din partea de est a județului Timiș, DJ 609, intră în mileniul trei. Drumul de piatră dintre localitățile Valea Lungă Română și Cliciova va fi asfaltat. Lucrările vor fi finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală al Guvernului.

Astfel, șoferii care circulă prin nordul municipiului Lugoj vor avea de ce să se bucure. Președintele CJT, Călin Dobra, a anunțat că ordinul de începere a lucrărilor a fost deja semnat, iar durata execuției a proiectului finanțat prin PNDL va dura șase luni. Așadar, la toamnă, noul drum ar trebui să fie deschis circulației. Este vorba de o porțiune de 5 km și costurile vor fi de 4,5 milioane de lei. Valea Lungă Română aparține de comuna Coșteiu, iar Cliciova aparține de comuna Bethausen.

Conducerea județului spune că vor urma și alte asemenea asfaltări în acest an. „Acesta este doar primul drum care intră în lucru în acest an, având deja «la linia de start» mai multe proiecte care vor îmbunătăți considerabil infrastructura rutieră județeană”, a declarat Călin Dobra.

Sursa foto: facebook.com/dobra.calin.ionel