Atenție! Pe drumurile din Caraș-Severin se lucrează!

Primăvara este anotimpul speranțelor. Inclusiv pentru șoferii din Caraș-Severin. Veștile îmbucurătoare vin din partea Direcției de Drumuri Județene, care anunță că s-a apucat de treabă.

Creșterea temperaturilor dă startul sezonului de lucrări pe drumurile din Caraș-Severin. Nu pe toate, ci pe unele dintre cele unde intervențiile au fost sistate din cauza iernii. Deocamdată, patru-s norocoase în județ:

  • DJ 586 A, pe tronsonul Dognecea – Călina, unde se derulează lucrări de pietruire
  • DJ 572 Fizeș- intersecție DN 58 B (lucrări de pietruire)
  • DJ 582 și 582 A (unde se desfășoară lucrări de înlăturare a efectelor calamităților din 2018).

Unul dintre drumurile care scot peri albi șoferilor de ani întregi este cel cuprins între Reșița și Grădinari (DJ 581), în special de la intersecția cu Secășeni. Cei de la Drumuri Județene spun că tronsonul respectiv a fost degradat iarna aceasta din cauza materialului antiderapant și a precipitațiilor, așa că munca se ia de la capăt: „s-au efectuat stropiri succesive cu emulsie bituminoasă și criblură pentru acoperirea gropilor existente”, anunță reprezentanții Direcției.

Un alt drum județean „fericit” este DJ 680A Sacu – Tincova, acolo unde s-au efectuat lucrări de pietruire, dar și DJ 587 Păltiniș – Rugi (traversare cu tub metalic).

„Urmează și alte lucrări de întreținere curentă și periodică în vederea îmbunătățirii condițiilor de trafic rutier, în funcție de bugetul aprobat în acest an”, mai anunță Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin.