„Un nod de mafioți fără scrupule vor să cumpere și apoi să vândă județul la bucată!”

dunca romeo muntele mic

La aproape doi ani de mandat al președintelui Dunca și la exact un an de când îi avertiza pe cărășeni cu privire la intențiile liberalului, senatorul Ion Mocioalcă anunță că și-a făcut un scop în cariera politică din a-l da jos din funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin!

Interesele lui Romeo Dunca pentru Muntele Mic au fost dezvăluite de mult timp, într-adevăr, iar în cei doi ani de când ocupă cea mai importantă funcție în județ i-a fost greu să se desprindă de afacerile de acolo. Ba chiar pe lista principalelor sale preocupări în calitate de președinte prioritar pare să fi rămas muntele. Muntele Mic – Nedeia. De aici și reacția parlamentarului PSD: „Mi-am făcut un scop în cariera politică din a mai bate măcar o dată, liberalii!”

În plus, Ion Mocioalcă se întoarce în urmă cu doi ani, când trăgea un prim semnal de alarmă: „Romeo Dunca e, așa, ca un Robin Hood pervers, care ia de la săraci, își îndeasă în traistă și transmite o minima cota-parte la șefii de la București. Ca om politic cu multă experiență, nu-mi permit nici invenții, nici vorbe în vânt. N-ar trebui să vă lăsați înșelat de acest «afacerist de succes». Elicopterele prăbușite prin păduri și vilele ridicate în rezervațiile naturale costă. Imediat ce va fi ales șef de CJ, Dunca va confisca Muntele Mic și-l va transforma în vaca lui de muls… bani! Nu se va opri însă aici. Ca să alimenteze corupția liberală și ca să-și scoată «investiția», acest ilustru afacerist va începe să ia, bucata cu bucată, din ce în ce mai mult din județ. Muntele Mic, oricât de mare ar fi, este doar prima sa țintă. Blocul din Reșița este mizilic. Cu Dunca la CJ, Caraș-Severin se va transforma în dictatura grea a intereselor de afaceri, care vor sufoca orice rămășiță de transparență, bun simț și libertate. Dar eu nu disper! Oamenii din Caraș-Severin trebuie să știe că au de ales. În dreapta, stă o grupare infracțională organizată, un nod de mafioți fără scrupule, care vor să cumpere și apoi să vândă județul la bucată. Nu-s nici măcar oameni de la noi din județ. Sunt veniți care de pe la Timișoara, care de pe te miri unde, ca să se căpătuiască”.

Comentariul extrem de dur al senatorului Ion Mocioalcă a fost readus în atenție, până la urmă, de însuși Romeo Dunca. Și asta pentru că nici măcar după ce a fost instalat președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin nu a înțeles să respecte sentința definitivă și irevocabilă a instanței care îl obligă să demoleze ceea ce a construit ilegal pe munte, nu a renunțat să facă turism într-o clădire neautorizată, ba, mai mult, firma sa a continuat să execute lucrări ce încalcă legea!