UPDATE. Un motociclist, victima unui accident de circulație în Oțelu Roșu

Neatenția la volan face victime. Pe raza localității Oțelu Roșu s-a produs un accident de circulație în care a fost implicat un motociclist care circula regulamentar.

Apelul la serviciul 112 a fost primit la ora 11.45, când a fost anunțat un accident pe DN 58, la intrare în localitatea Oțelu Roșu dinspre Hațeg. Din primele verificări, se pare că șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate de dreapta în momentul în care a dorit să vireze stânga pe o stradă, astfel că a tăiat calea unui motociclist care circula regulamentar din direcția Hațeg. În urma impactului, bărbatul care conducea motocicleta a fost rănit și a fost transport de urgență la Spitalul Orășenesc din Oțelu Roșu, conform protocolului și doar dacă pacientul este rănit grav va fi transportat la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, acesta fiind conștient în momentul acordării primelor îngrijiri de către personalul de pe Ambulanță. În prezent i se fac investigații pentru a stabili un diagnostic.

Continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

UPDATE, ora 16.20

Polițiștii cărășeni transmit că victima accidentului nu a împlinit încă vârsta majoratului.

„Din primele informații, rezultă faptul că un bărbat de 39 de ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism în direcția Caransebeș – Hateg, în momentul efectuării unui viraj la stânga, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei motociclete, care circula din sens opus, condusă de un tânăr de 16 ani, acroșând-o”, spune Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin

Nici motociclistul, nici șoferul mașinii nu consumaseră alcool. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.