Un microbuz întreg cu imigranți ilegal, prins la frontierele Banatului!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Polițiștii de frontieră din Banat au de lucru aproape în fiecare noapte, deoarece regiunea noastră privită de imigranții ilegali și complicii lor ca o ”poartă” spre vestul Europei. Miercuri, un microbuz cu 12 cetățeni din Afganistan a fost depistat de oamenii legii în timp ce încerca să intre fraudulos în România, din Serbia.

Microbuzul se deplasa de la localitatea de graniță Lățunaș spre Moravița, pe DN 57, mai exact, în localitatea Gherman. Șoferul microbuzului alb a virat pe un drum lăturalnic, spre Percosova, când i-a văzut pe polițiștii de la punctul de frontieră Moravița. După jumătate de oră, microbuzul a fost oprit în localitatea Rovinița.

Polițiștii de frontieră au descoperit 12 cetățeni afgani, între care se afla și un copil de 15 ani. Ceilalți imigranți au vârstele cuprinse între 18 și 35 de ani. Șoferul, român, a recunoscut că îi ducea pe cei 12, contra sumei de 1000 de lei, să îi treacă mai departe, în Ungaria.

promovare banner maxagro

Șoferul microbuzului este acum cercetat pentru trafic de migranți. Recomandările poliției de frontieră pentru cei care fac servicii de taxi sau transport ocazional de persoane în zonele de graniță, să anunțe autoritățile când sunt solicitate de către cetățeni străini.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/