Un meniu de nota 10, preparate și gusturi noi, la Soho Social House Reșița

soho nou 16
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Mai aproape de iubitorii de mâncare, o experiență culinară de neuitat. La Soho Social House vi s-a pregătit un meniu de excepție!

Îndrăgitul pub din Reșița nu este doar opțiunea perfectă pentru a vă petrece serile răcoroase vară, în compania artiștilor de renume, ci și pentru a vă bucura de preparatele alese, gătite cu atenție de chefii bucătari. Fie că alegeți o simplă pizza, somon în crustă de nucă, cu brocoli, biban de mare cu morcov caramelizat, mușchi de vită, platou picant cu fructe de mare, fritto misto, tentacule de caracatiță, preparate cu pui sau salate diverse, din meniu nu lipsesc diversele specialități gastronomice mai din toate colțurile lumii. Produsele sunt atent pregătite, folosind cele mai fresh ingrediente, aduse și de la producători locali, iar cei mici se pot bucura și ei de un meniu special gândit pentru gusturile lor.

soho nou 14

Indiferent ce produse din meniu ai alege, la Soho Social House se îmbină gusturi, arome şi culori pentru ca tu să te bucuri de o excursie culinară de neuitat, în restaurant, la birou, sau chiar din confortul casei tale, prin aplicațiile de delivery ale partenerilor de livrări.

soho nou 18

Autentic, delicios. Relaxare inclusă!

Și dacă tot am pomenit de un meniu pe cinste, evident că nicio masă nu este lipsită și de o băutură fină care să dea gustul perfect mâncării. Un pahar de vin care se mulează perfect pe gusturile tale sau un Aperol Summer Berries. Pentru voi doamnelor, ceva dulce și răcoritor, perfect pentru zilele calde și serile lungi petrecute la vorbă cu prietenele, iar pe domni îi așteaptă nelipsita bere la draught.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Prin urmare, dacă este vară, atunci să o facem neuitat, alături de cei mai dragi nouă, în jurul unei mese perfecte, pentru că unde ne simțim cel mai bine și unde facem cele mai frumoase amintiri dacă nu la Soho Social House!

soho nou 22

soho nou 24

soho nou 4

 

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/