Un medic veterinar a abandonat un cățel pe un câmp, lângă Timișoara

caine abandonat
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Un medic veterinar a dat dovadă de multă cruzime. Acesta a aruncat un cățel pe un câmp de lângă Timișoara. Polițiștii locali din Ghiroda l-au prins și l-au amendat cu 1.500 lei.

Doar iubitor de animale nu se poate numi. Este vorba de un medic veterinar care a fost prins imediat ce a aruncat un cățel de care trebuia să aibă grijă pe un câmp de lângă Timișoara. Polițiștii locali din Ghiroda au fost pe fază, iar cu ajutorul camerelor de supraveghere l-au prins în scurt timp.

Astăzi, o ambulanță veterinară care a intrat pe un drum accidentat de pe raza comunei a atras atenția agenților Poliției Locale Ghiroda, care urmăreau camerele de supraveghere. Oprirea a fost scurtă, iar în urma mașinii a ieșit acest cățel abandonat în câmp, chiar de către medicul veterinar care trebuia să aibă grijă de el. În nici cinci minute, medicul a fost sunat chiar pe numărul marcat pe ambulanță”, a informat Primăria Ghiroda.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Medicul veterinar a fost amendat cu suma de 1.500 de lei și obligat să se întoarcă la fața locului pentru a recupera patrupedul.

Atragem atenția, prin această informare, că descurajăm ferm acest tip de comportament, care din păcate reprezintă o formă de cruzime tot mai întâlnită în țara noastră. Adoptați, sterilizați și aveți grijă de animale”, a transmis Primăria Ghiroda.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/