Un medic din Reșița și Spitalul Județean de Urgență, printre finaliștii Romanian Healthcare Awards 2021

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Prima și cea mai amplă competiție care s-a desfășurat în perioada septembrie – noiembrie 2021 cu juriu internațional, dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, a ajuns la final. Printre nominalizații la categoria „Medicul anului” se regăsește Raluca Cornean, medic specialist hematolog în cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița, care a inițiat proiectul „Reabilitarea Compartimentului de Hematologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița”.

La categoria „Spitalul anului”, alături de alte trei unități spitalicești din țară, se află Spitalul Județean de Urgență Reșița, cu proiectul „Solidaritate în o sută de zile –  renovare prin donații și voluntariat”.

Romanian Healthcare Awards este un eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, prin care au  fost identificate și apreciate exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă. Juriul internațional, alcătuit din 31 de reprezentanți din România, Bulgaria, Franța, Republica Moldova, Lituania, Belgia, Italia, Olanda, Irlanda și Danemarca, a evaluat aplicațiile la cele 7 categorii ale competiției din acest an. Acestea se referă la medici, spitale, echipe medicale, inovație, campanie medicală, calitatea serviciilor și proiecte de cercetare.

1000x100 (5)

Odată cu anunțul finaliștilor, a fost precizat și faptul că aceștia vor fi premiați, alături de câștigători, în cadrul ceremoniei care va fi anunțată în perioada următoare.

raluca cornean 1