Un liceu din Reşiţa îşi face grădiniţă în Oţelu Roşu!

Consilierii locali din Oțelu Roșu au aprobat solicitarea Liceului Teologic Baptist din Reșița de a i se acorda în administrare fostul internat al Liceului Bănățean pentru înfiinţarea unei grădinițe la parterul clădirii.

În opinia primarului Luca Mălăiescu, inițiatorul proiectului, demersul conducerii Liceului Baptist din Reșița este unul deosebit de bun, pentru că în aceste condiții clădirea este ținută funcțională.

„Avem această propunere care mie mi se pare una foarte bună și benefică și datorită faptului că internatul la ora actuală este aproape dezafectat, condițiile sunt șubrede, acoperișul stă să cadă și nu avem bani de reparații sau investiții. Internatul aparține de Liceul Bănățean, iar cei de la Liceul Baptist au venit cu propunerea ca noi să le dăm spațiul de la parter pentru funcționarea unei grădinițe, iar ei se obligă să facă investiții și, în special, să repare acoperișul, care aproape a fost luat pe sus la ultima furtună din Oțelu Roșu”, a declarat primarul Mălăiescu.

leader board 728 x 90 px

Edilul a specificat că imobilul va fi dat în folosință pentru următorii 5 ani de zile și speră ca și alte instituții interesate să dorească spațiu în fostul internat, care are disponibile 4 etaje.