Un liberal, singurul candidat pentru conducerea unei societăți a CJ Timiș. Salariul pe care îl va încasa

ghiran

Adrian Ghiran Băla este singurul candidat pentru poziția de administrator al societății Service Cons Prest SRL, al cărei unic acționar este Consiliul Județean Timiș. Liberalul a fost numit în această poziție în luna decembrie, pe perioadă determinată, iar apoi a susținut un concurs pe care l-a câștigat. Funcția pe care urmează să o ocupe este pentru o perioadă de 4 ani. 

Selecția pentru ocuparea postului de administrator al societății Service Cons Prest SRL a fost demarată în mai, anul acesta. Singurul candidat a fost liberalul Adria Ghiran Băla, fost consilier personal al primarului PNL de Ghiroda, angajat la biroul parlamentar al deputatului Cosmin Șandru.

Potrivit procedurii, consilierii județeni vor aproba acum această numire, începând cu 1 septembrie, pe o perioadă de 4 ani. „Conform raportului întocmit de Comisia de selecție reiese faptul că singura persoană înscrisă la selecție a fost domnul Adrian-Augustin Ghiran Băla care a obținut un punctaj final de 76,33 p.”, se arată în referatul care însoțește proiectul de hotărâre ce va fi supus votului consilierilor județeni.

Potrivit contractului ce va fi semnat de Ghiran cu CJT, administratorul societății va încasa lunar o indemnizație fixă în valoare de 13.000 lei.

Adrian Ghiran spune că experiența pe care a dobândit-o în administrație este principalul atu pentru ocuparea acestei poziții.

„Experiența pe care o am în administrație și mai ales că am fost consilierul personal al primarului din Ghiroda, unde am avut proiecte pe infrastructură. În plus, am și înființat ADP Ghiroda pe care tot așa, ca societatea aceasta, vrem să o mărim, să mărim serviciile și să facem lucruri de cea mai bună calitate. De aceea, experiența pe care o am în acest domeniu mă recomandă. Am mai fost consilier parlamentar la Cosmin Șandru, iar la doamna Gorghiu la Senat, două luni.”, a declarat Adrian Ghiran.

Societatea Service Cons Prest SRL este o societate cu răspundere limitată, având ca asociat unic Județul Timiș. Obiectul principal de activitate îl constituie activitatea generală de curăţenie a clădirilor, iar ca obiect secundar sunt activitățile de întreținere peisagistică. Principalul client al societății este asociatul unic Județul Timiș. Conducerea societății se face de către asociatul unic prin administratorul numit prin decizie a asociatului unic în urma unei proceduri de selecție.

Foto: Facebook

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/