Un inspector de la fisc s-a spânzurat în condiții suspecte!

explo 1000x200

Criminaliștii ridică probe în acest moment în blocul de pe Bulevardul Muncii numărul 11, după ce angajatul de la finanțe a fost găsit spânzurat în această dimineață în apartamentul său.

Locuitorii din cartierul Govândari au parte de o nouă întâmplare șocantă astăzi, după ce ieri au apelat numărul unic de urgență că un bărbat zace mort în apele râului Bârzava.

Vecinii le-au povestit criminaliștilor că bărbatul, în vârstă de 38 ani, locuia singur, era necăsătorit, iar de la începutul săptămânii n-ar mai fi vorbit deloc cu părinții săi, stabiliți la Sibiu. De asemenea, pe colegii de la finanțe i-ar fi anunțat în cursul zilei de ieri că este bolnav și că astăzi nu se poate prezenta la serviciu.

Astăzi, pompierii l-au găsit spânzurat în baie, de o bară. Procurorii s-au prezentat la fața locului să vadă dacă sunt suspiciuni de omor.

UPDATE 1Fără bilet de adio!

Oficialii IPJ Caraș-Severin spun că în jurul orelor 10.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat este posibil să fie decedat în apartamentul său situat pe Bulevardul Muncii, din municipiul Reşiţa.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare care l-a găsit pe bărbatul în vârstă de 38 de ani decedat prin spânzurare. Nu a fost găsit niciun bilet care să motiveze fapta bărbatului. La o primă examinare cadavrul nu prezintă urme de violenţă, însă în urma necropsiei se vor stabilii cu exactitate cauzele decesului”, a declarat Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu amănunte!