Un gest de umanitate în marea de necazuri pricinuită de pandemie

Solidaritatea și altruismul, dincolo de naționalitate sau religie, sunt elemente care dau unitate unei comunități. Astfel, un gest de-a dreptul nobil pentru pacienții care vor avea nevoie de îngrijiri medicale în cadrul Spitalului Orășenesc Oravița a venit din partea reprezentanților Bisericii Penticostale Române Betel – Straubing din Germania –, cei care, împreună cu organizația MNADOR Timișoara, filiala Oravița, au reușit să doteze unitatea medicală cu mobilier, materiale de unică folosință și electrocasnice, echipamente indispensabile pentru ca cei internați să aibă parte de toate cele necesare pe întreaga perioadă a spitalizării.

Proaspăt renovată, unitatea spitalicească de pe Valea Carașului a beneficiat de o donație care a constat în paturi speciale, noptiere, mobilier, lenjerie, materiale de unică folosință, frigidere, ustensile de bucătărie etc., gestul caritabil urmărind ca cei aflați în impas să poată beneficia de condiții dintre cele mai decente pe toată perioada internării, crearea unui mediu prielnic fiind esențială pentru însănătoșirea grabnică a beneficiarilor.

leader board 728 x 90 px

„Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în această misiune, mai ales în această perioadă de pandemie. Mulțumim BETEL STRAUBING din Germania, domnului Filip Samuel Beneamin și tuturor membrilor fundației din Germania, firmei de transport – care a renunțat la bani văzând că este un gest de caritate. De asemenea, mulțumim organizației MNADOR Timișoara, dlui comisar-șef Remus Știr, domnului Cristi Topolniceanu, omul nostru de legătură, Primăriei oraşului Oravița și edilului Costel Dumitru Ursu pentru susţinere și pentru spațiul acordat depozitării. Mulțumim tuturor celor care au ajutat la descărcarea și manipularea bunurilor primite prin donație! Cu siguranță, nu ne oprim aici! Vom continua cu acte de caritate de acest fel!”, sunt cuvintele de mulțumire ale reprezentanţilor organizației MNADOR Timișoara, filiala Oravița, fața de cei care au căutat să sprijine Spitalul Orășenesc Oravița într-o perioadă nu tocmai prielnică pentru umanitate.