Un fost magistrat șicanează anchetatorii?

Prezent în redacția Express de Banat pentru o discuție live cu Dan Popoviciu, prim-procurorul George Bucurică a recunoscut faptul că un fost magistrat „are încercări” de a intimida un procuror!

Printr-o simplă consultare a portalului Judecătoriei Oravița, constatăm că este vorba despre avocatul Sorin Gheorghișan, fost judecător la Judecătoria Oravița, chemat în judecată chiar de Bucurică pentru „încălcarea cu rea credință a dreptului la imagine”.

Se pare că ar fi vorba despre mai multe sesizări neîntemeiate făcute de fostul judecător la adresa prim-procurorului, într-un „joc de susținere” a acțiunilor unui alt orăvițean, fostul avocat Teofil Drugărin, dat și el în judecată de către Bucurică.

De altfel, Drugărin a fost deja condamnat în primă instanță pentru șicanarea procurorului care i-a trimis fiul în pușcărie și are și o expertiză psihiatrică ce relevă probleme psihice ale lui Drugărin. De altfel, chiar prim-procurorul Bucurică a declarat în redacția Express de Banat că Drugărin „are afecțiuni psihiatrice, dar acțiunile lui nu trebuie interpretate doar cu privire la problemele medicale, ci și sub aspectul implicării: cui folosesc aceste acțiuni? Cine se folosește de el? Cum a putut această persoană să funcționeze neîngrădit atâta timp?”, a subliniat Bucurică.

Interviul integral cu prim-procurorul George Bucurică: