Un fost jandarm va fi șeful Poliției Locale Timișoara

Deși concursul nu s-a încheiat încă, se știe cine va fi noul șef al Poliției Locale Timișoara. Este vorba de Attila Hajdu, fost jandarm, care a rămas singur în cursa pentru această funcție. Asta după ce ceilalți trei candidați au fost respinși la proba scrisă.

Din cei șase candidați care s-au înscris inițial la concursul pentru ocuparea funcției de șef al Poliției Locale Timișoara a mai rămas unul. Vă reamintim că doi dintre aceștia au fost respinși la proba selecției de dosare pentru că nu aveau vechimea și studiile necesare.

În aceste condiții, au mai rămas patru candidați, care au susținut proba scrisă luni. Dintre aceștia, trei au fost declarați respinși, astfel că se știe cine va fi noul șef al Poliției Locale Timișoara.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Este vorba de Attila Hajdu, care mai are de trecut o formalitate, proba interviului, programată pentru data de 17 februarie. Attila Hajdu este fost angajat al Jandarmeriei Timiș, de unde s-a pensionat.

Este un concurs riguros pentru că ne dorim ca cel care va ocupa funcția de director al Poliției Locale Timișoara să reformeze instituția și să o aducă mai aproape de cetățean, să avem polițiști locali care ies mai des din birouri și ajung în cartiere, acolo unde sunt problemele reale ale oamenilor. Apoi, avem o mare provocare și în digitalizarea instituției, care să ușureze interacțiunea între poliție și cetățeni”, declara Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

banner 970 x 250