Un deputat de Timiş îşi donează jumătate din salariu pentru a ajuta copiii cu probleme medicale grave

Deputatul a hotărât să facă un gest de omenie şi să pună umărul la ajutarea copiilor cu probleme medicale grave, abandonaţi în spitale. Cum? Parlamentarul a mărturisit că îşi va dona jumătate din salariul de deputat pentru aceşti copii încercaţi de soartă.

Este vorba despre Marian Cucşa, secretarul general al Partidului Republican. Scopul acestei donaţii este, în primul rând, sprijinirea achiziționării unui avion medical pentru transportarea urgenţelor către spitale, apoi Cucşa îşi doreşte să creeze un precedent şi să îi determine şi pe ceilalţi parlamentari să facă la fel.

„Îmi donez jumătate din salariul de deputat pentru copiii cu probleme medicale grave, abandonați în spitale. Motivul pentru care am făcut publică această informație nu este pentru propagandă, ci de a le sugera și celorlalți colegi parlamentari să se alăture acestei campanii. Cu banii strânși din donații, asociația care se ocupă de acești micuți ai nimănui intenționează să achiziționeze un avion medical pentru a transporta rapid urgențele de grad zero către cele mai competente spitale.”, a precizat Marian Cucşa.