Un candidat la Consiliul Județean Caraș-Severin, dat în judecată în plină campanie!

Nici măcar în campania electorală nu poți acuza fără probe, spune Ionuț Popovici. Candidatul PMP cere o despăgubire uriașă de la un contracandidat care l-a acuzat că a luat mită pentru a constitui majoritatea în Consiliul Județean.

Romeo Dunca, cel pe care liberalii îl vor președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, a fost acționat în instanță de Ionuț Popovici, candidatul la aceeași funcție din partea PMP. Motivul este acuzația lansată în direct de Romeo Dunca, într-un interviu live în redacția Express de Banat, potrivit căreia Ionuț Popovici ar fi luat mită de la Ion Mocioalcă pentru a face echipă cu PSD în 2016, asta deși reprezintă un partid de Dreapta. „Poate să mă dea în judecată. Am și niște facturi probabil. Nu vorbesc prostii”, spunea Romeo Dunca în interviul din 7 septembrie.

Liderul PMP îi solicită acum public probe lui Romeo Dunca pentru cele afirmate, cerându-i totodată o despăgubire de ordinul sutelor de mii de euro, bani pe care vrea să îi doneze integral unor cazuri sociale.

„Dacă tot își dorește să ne măsurăm în corectitudine, bănuiesc că acele «dovezi» au ajuns deja la organele abilitate. Dacă nu, «preacinstitul» candidat liberal va trebui să le prezinte oamenilor legii, pentru că l-am acționat în instanță, aceasta fiind modalitatea în care consider de cuviință să răspund acuzațiilor aberante. Nu mă așteptam să lupte cu argumente întemeiate un om care nu cunoaște administrația, însă onestitatea pe care acest politician «nou-născut» o afișează e la fel de «bazată» ca proiectele sale. Nu permit nimănui să-mi terfelească imaginea, nici măcar unui om care demonstrează tot mai des că e mai mult cu capul în nori decât cu picioarele pe pământ…”, spune Ionuț Popovici.

(E)