Flavius Nedelcea, despre discursul lui Romeo Dunca: „Fac politică din 1999, dar asemenea cuvinte și expresii nu am auzit niciodată”

Candidatul Pro România la Consiliul Județean Caraș-Severin, Flavius Nedelcea, care în mandatul acesta a ocupat funcția de vicepreședinte al CJ, se arată intrigat de limbajul folosit de liberalul Romeo Dunca la adresa celorlalți competitori, în special a celor care au condus instituția județeană în ultimii patru ani.

Acesta se referă la ultimele postări pe paginile omului de afaceri, în care acesta face un adevărat „rechizitoriu” la adresa conducerii Consiliului Județean și spune că expresiile folosite de liberal depășesc cadrul normalității și al bunului-simț. „Ce m-a deranjat? Faptul că suntem făcuți mincinoși ordinari, fomiști, căpușari de buget, un întreg grup de mincinoși incompetenți, nesimțiți, hoți de bani publici, incompetență și furt la tot pasul, sunt o mulțime de cretini. Toate aceste invective sunt făcute la adresa oamenilor conducerii Consiliului Județean, oamenilor din Consiliul Județean. Vă rog să mă credeți că aceste expresii cred că nu ar trebui să existe într-o campanie electorală. Eu fac politică din 1999, dar asemenea cuvinte și expresii nu am auzit niciodată. Acest fapt m-a deranjat foarte tare și nu este normal, oamenii trebuie să înțeleagă că nu așa se face politica. Sunt de acord că orice candidat, orice om are dreptul lui de a candida. Ca să câștigi, trebuie să te bați prin proiecte, prin felul tău de a fi, prin a avea rezultate, dar nicidecum prin astfel de invective și de a blama contracandidatul cu asemenea expresii.”, spune Nedelcea.

(E)