Un bătrân, accidentat grav de o autoutilitară!

Polițiștii rutieri au intervenit duminică la un accident rutier grav produs pe Bulevardul Muncii din Reșița. Un bătrân a ajuns de urgență la spital după ce a fost lovit puternic de o autoutilitară.

Echipajul sosit de urgență la locul accidentului a constatat că bătrânul, în vârstă de 66 de ani, a fost acroșat de pe trotuar de o autoutilitară. În spatele volanului se afla un tânăr de doar 19 ani care, din cauza neatenției, a băgat în spital un pieton. Tânărul nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi. Acesta se deplasa pe trotuar în momentul în care l-a accidentat pe pietonul care circula regulamentar.

În urma accidentului, bătrânul de 66 de ani a fost rănit grav, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean din Reșița pentru îngrijiri medicale amănunțite.

Șoferul de 19 ani, care a provocat accidentul, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Asupra acestuia sunt continuate, totuși, cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: mediafax.ro