Un bărbat violent, cu tulburări mintale, i-a bătut pe membrii echipajului de pe Ambulanță

Un bărbat cu tulburări psihice a făcut scandal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, și a reușit să se încaiere cu angajații de pe Ambulanța care ar fi trebuit să-l transporte la spital!

În jurul orei 03.00, Poliția din Oțelu Roșu a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat aflat în zona gării din comuna Zăvoi și-ar fi tăiat venele de la o mână. Înaintea polițiștilor, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin – Stația Oțelu Roșu. Între asistentul medical, șoferul de pe ambulanță și bărbatul în vârstă de 36 de ani, din Zăvoi, a izbucnit un scandal.

Polițiștii din cadrul Secției 10 de Poliție Rurală Oțelu Roșu ajunși la locul faptei au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar bărbatul de 36 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale și ulterior transferat la Spitalul de Psihiatrie Gătaia din județul Timiș. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș după ce șoferul și asistentul de pe Ambulanță au ajuns la spital cu multiple contuzii la nivelul feței.