Un bărbat din Oravița și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, după ce a căzut de pe un podeț

Un bărbat de 62 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, după ce a căzut de pe un podeț ce traversează pârâul Oravița.

Tragedia s-a petrecut noaptea trecută în jurul orei 01.15, în zona parcului de la Sensul Unic. Un grup de persoane au văzut cum un bărbat, ce traversa pârâul Oravița peste un podeț, a căzut în gol de la aproximativ 3 metri. Persoanele au sărit în ajutorul bărbatului, anunțând în același timp Serviciul de Ambulanță prin Serviciul Unic 112. Ajunși în scurt timp la locul tragediei, cei de la Ambulanță nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 54 de ani ce a căzut peste balustrada podețului. Cazul a fost preluat de către lucrătorii Poliției Oravița pentru a stabili condițiile în care bărbatul și-a pierdut viața. Din informațiile martorilor, victima prezenta leziuni la nivelul capului, organele de anchetă așteptând necropsia pentru a da un verdict în cazul nenorocirii de la miezul nopții din orașul de pe Valea Carașului.

În cauză, conform noului Cod de Procedură Penală, organele de cercetare penală din cadrul Poliției Oravița au deschis un dosar penal in rem pentru infracțiunea de ucidere din culpă.