Un bărbat din Caransebeș și-a găsit sfârșitul sub roțile unui tractor

Caz șocant petrecut în această dimineață într-o localitate din zona Caransebeșului. Un bărbat a fost strivit de tractor din cauza unei neatenții. Omul abia-și începuse munca la pădure.

Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș a fost sesizată despre faptul că un bărbat s-a răsturnat cu tractorul pe raza localității Poiana, comuna Buchin, fiind grav rănit.

Din primele cercetări, bărbatul în cauză, în vârstă de 42 de ani, din Caransebeș, în timp ce se deplasa cu un tractor agricol pe un drum forestier de pe raza localității Poiana, în jurul ore 9.30 a oprit vehiculul pe o porțiune de drum în pantă și a coborât din acesta. Observând că tractorul s-a pus în mișcare deși avea motorul oprit, bărbatul ar fi încercat să urce în tractor în timpul mersului pentru a-l opri. Momentul i-a fost fatal pentru că a fost prins sub roata din spate a autoutilitarei care a mai rulat până s-a oprit într-un copac.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, însă la scurt timp a decedat la secția de Reanimare.

FOTO: libertatea.ro