Un bărbat din Bocșa a amenințat că se aruncă de la etajul 4!

sinucigas bocsa (2)

Polițiștii din Bocșa au fost chemați să intervină de urgență pentru a-l salva pe un bărbat de 40 de ani din oraș care amenința că se aruncă de la etajul 4.

Polițiștii de la Bocșa au fost chemați să intervină, după prânz, la un bloc din oraș. Un bărbat a anunțat la 112 că tatăl său se află la fereastra apartamentului situat la etajul 4 al unui bloc din oraș, amenințând că se va arunca.

Imediat s-au deplasat la fața locului echipaje ale Poliției Orașului Bocșa, împreună cu un polițist negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care a început negocierile cu bărbatul în cauză pentru a-l convinge să renunțe la tentativa de suicid. Totodată, la fața locului au acordat ajutor lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean Caraș-Severin.

În paralel, polițiștii, cu sprijinul pompierilor militari și al lucrătorilor Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bocșa, au instalat în fața blocului o pernă de salvare improvizată, folosind o barcă pneumatică, deasupra și lângă aceasta fiind puse saltele de pat aduse de urgență de la Centrul pentru Persoane Vârstnice Bocșa.

După aproximativ o oră de negociere, bărbatul de 40 de ani a fost convins de un vecin să deschidă ușa apartamentului, permițând accesul echipelor de salvare în interior. Acesta nu a suferit vătămări, fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță pentru evaluare medicală.

Din primele verificări, se pare că bărbatul ar fi recurs la acest gest pe fondul unor neînțelegeri în familie, în urma cu două zile polițiștii emițând un ordin de protecție provizorie pe numele acestuia.

sinucigas bocsa (1)

sinucigas bocsa (1)