Un bărbat dat dispărut este căutat de o săptămână de autoritățile din Caraș-Severin!

De 9 zile, familia lui Nicolae Cristian Varga nu mai știe nimic despre bărbatul de 39 de ani din Brebu. De o săptămână, de când fratele său a reclamat dispariția, oamenii legii încearcă să dea de urma lui.

Zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și angajați ai Ocolului Silvic Păltiniș, precum și reprezentanți ai Primăriei Brebu și localnici continuă căutările bărbatului de 39 de ani, dispărut de la domiciliu la data de 16 mai. Acțiunile se desfășoară în extravilanul localității Brebu și satelor aparținătoare, în zonele împădurite, în zona sălașelor, stânelor, la casele și clădirile izolate și părăsite și alte locuri din zonă.

Au fost aduși doi câini polițiști, unul de căutare și celălalt antrenat în descoperirea cadavrelor, cel din urmă aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

leader board 728 x 90 px

În paralel, polițiștii continuă căutările și verificările pe raza municipiilor, orașelor și comunelor, în vederea identificării bărbatului de 39 de ani.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.