UPDATE. Un băiat de 16 ani din Timiș, al cincilea român infectat cu noul coronavirus

untitled design set 970x90 px

19 probe au fost recoltate de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș de la cei care au avut contact direct cu pacienții infectați cu coronavirus, iar una dintre ele a avut rezultat pozitiv.

Este vorba despre 14 probe pentru contacții pacientei și alte cinci pentru contacții pacientului. „Toate rezultatele au fost negative, cu excepția unui tânăr de 16 ani, care a avut contact cu bărbatul diagnosticat ieri cu COVID-19. Acesta va fi transportat cu izoleta la spitalul de la Pădurea Verde”, a transmis medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara.

La nivelul județului Timiș, peste 500 de persoane sunt izolate la domiciliu.

UPDATE, ora 15.40

publicitate ziar expresb 1000x100

Tânărul diagnosticat este nepotul bărbatului de 47 de ani. Autoritățile au anunțat că inclusiv bărbatului i s-au făcut astăzi teste, iar rezultatul este negativ.

„Conform primelor informații din partea DSP Timiș, tânărul este asimptomatic, afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase «Victor Babeș» din Timișoara. De asemenea, rezultatele de astăzi ale probelor luate de la bărbatul de 47 de ani sunt negative și urmează, conform procedurii, un nou test la distanță de 24 de ore față de ultimul realizat”, se arată într-un comunicat emis de Grupul de Comunicate Strategică.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/