Ultimul selfie al lui Petrică Mîțu Stoian! Cât de rapid s-a stins o legendă?

petrica mitu stoian la nera
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Dispariția fulgerătoare a lui Petrică Mîțu Stoian a uimit pe toată lumea, mai ales pe cei alături de care și-a petrecut ultimele zile. Artiștii pe care i-a avut colegi de platou cu doar câteva ore înainte de a pleca spre Clinica Nera vorbesc despre un om plin de viață, pus pe glume și cu planuri ambițioase, nicidecum despre un om bolnav. Ironia face ca ultimul selfie al artistului să fie făcut tocmai în clinica în care a început să se simtă rău.

Miercuri și joi, în 3 și 4 noiembrie, Petrică Mîțu Stoian era la București. Filma, alături de colegii și prietenii săi, emisiunile care urmau să fie difuzate de Revelion. Constantin Enceanu, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu au povestit despre ultimele ore petrecute cu artistul. Glumea. Vorbea despre planurile sale de viitor. Era omul pe care îl cunoșteau de decenii. Nu s-a plâns nicio secundă de vreo afecțiune, de vreo durere sau de vreo grijă. Era, într-adevăr, obosit, însă tocmai pentru a se relaxa voia să călătorească, să vadă cât mai multe locuri, să-și facă amintiri, cu atât mai mult cu cât ieșise la pensie cu doar trei luni în urmă.

A avut COVID-19, însă fără să știe! A aflat abia în urma unei radiografii pulmonare. Atunci i-a spus medicul că pe film se văd mici urme lăsate de coronavirus. Tocmai de aceea și-a planificat un sejur la Clinica Nera. Pentru a se reface complet, astfel încât să poată pleca liniștit să vadă lumea.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Vineri, în jurul prânzului, a ajuns la destinație. „Mă simt excelent!”, i-ar fi spus artistul medicului de la Clinica Nera după o primă ședință în camera hiperbară, în fapt, o ședință preliminară, în care să fie testate reacțiile pacientului. Noaptea însă lucrurile au luat-o razna. Același medic era chemat de urgență întrucât Petrică Mîțu Stoian a început să tușească puternic, eliminând sânge. A fost dus la Spitalul Orășenesc Oravița, i-au fost administrate substanțe care să îi oprească tusea și, deși artistul spunea că se simte bine și că ar vrea să se întoarcă la Clinica Nera, medicii de la Oravița au decis să îl trimită la Spitalul Județean de Urgență Reșița pentru un control amănunțit la computerul tomograf. Starea cântărețului s-a agravat sâmbătă după prânz, iar de aici totul a mers pe repede înainte spre deznodământul tragic deja cunoscut.

Ironia face ca ultima fotografie pe care și-a făcut-o Petrică Mîțu Stoian și pe care a trimis-o apropiaților să fie surprinsă chiar în Clinica Nera, de pe balcon. Artistul părea vesel, liniștit și împăcat. Rămâne în sarcina anchetatorilor să afle cum au putut lucrurile să o ia razna apoi, iar în doar câteva ore să se vorbească despre maestru… la trecut.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/