Încă un pacient de la Clinica Nera, în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Reșița?!

camera hiperbara
untitled design set 970x90 px

Ancheta abia a început în privința morții lui Petrică Mîțu Stoian, însă acuzațiile și suspiciunile nu se opresc. După ce sora artistului a declarat că și alți pacienți de la Clinica Nera au ajuns la spitalul din Reșița, cel puțin unul dintre cazuri se pare că se confirmă!

Nu doar Petrică Mîțu Stoian a ajuns la spital după un prim contact cu camera hiperbară de la Slatina Nera. Un alt pacient a fost primit marți, 2 noiembrie, la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Potrivit Antena 1, este vorba despre un bărbat care se află la Terapie Intensivă, în stare gravă! Acesta s-ar fi simțit rău la prima ședință de terapie cu oxigen și ar fi fost diagnosticat la Reșița cu pneumotorax, ceea ce înseamnă, potrivit dicționarului, pătrunderea accidentală a aerului sau a altor gaze în cavitatea pleurală în urma perforării plămânului sau a peretelui toracic.

„Spre sfârșitul ședinței a devenit foarte anxios, a avut atac de panică. Orice pacient care intră (n.r. în camera hiperbară) are acest minim risc care crește cu alte situații.”, a explicat Bogdan Matei, medic la Clinica Nera, pentru Antena 1.

publicitate ziar expresb 1000x100

Din păcate, nici reprezentanții spitalului din Reșița, nici cei de la Clinica Nera, contactați de mai multe ori pe parcursul zilei de Express de Banat, nu au oferit explicații privind acest caz.

Sursa foto: Clinica Nera

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/