Ultimii 3 km!

Orașul de pe Valea Bistrei este primul din Caraș-Severin și printre puținele din România care se pot lăuda că au asfalt pe fiecare stradă!

Primarul Luca Mălăiescu a măsurat lungimea ultimelor străzi din oraș care urmează să fie asfaltate cât de curând. Sunt 11 la număr, ceea ce înseamnă aproximativ o lungime de 3 km. „Oțelu Roșu are 72 de străzi. Mi-aș fi dorit să fie asfaltate toate la finele celui de-al doilea mandat, dar ținând cont că în primii 2 ani și 4 luni din primul mandat am fost mai mult pe post de scriitor, deoarece aveam 70 miliarde datorie, sper să le finalizăm anul acesta. Avem un proiect depus la Ministerul Dezvoltării, iar avantajul este că acum sunt prinse în proiect și trotuarele, și rigolele. Vrem să le facem împreună”, a spus Mălăiescu pentru expressdebanat.ro.

Lucrurile sunt așadar pregătite. Se mai așteaptă doar banii necesari, bugetul de stat fiind aprobat cu întârziere în Parlament. Dar graficul de lucrări e în mare parte schițat, dă asigurări edilul-șef. „Drumul comunal Mal a rămas neasfaltat, chiar dacă l-am plombat anul trecut. Au rămas cele patru străzi din cartierul Cireșa, a rămas Baia, unde spre surprinderea mea și totodată spre rușinea mea nu am reușit să fac mare lucru în cele două mandate. Iar la secția de votare am avut un procent de 70% la Baia. Când am fost în campanie cetățenii mi-au reproșat că de 30 de ani nu a făcut nimeni nimic la ei și mi-au garantat votul lor masiv deoarece cu mine au siguranța că voi ajunge și la ei să fac. Ei au mai rămas. Când am câștigat cu scorul covârșitor de 68%, mi-a fost și puțin rușine față de cetățenii din cartierul Baia care m-au votat”, a mărturisit primarul de Oțelu Roșu.

leader board 728 x 90 px