Ultimele zile de vacanță pe Muntele Mic! Vreme bună și pârtii pline

Ultimele zile din puțina vacanță intersemestrială pentru elevi! Mulți au profitat de zilele bune de schi și le petrec pe Muntele Mic, aici unde s-au organizat și tabere de câteva zile de schi pentru copii.  

În ultimii ani, Muntele Mic, de acum stațiune de interes local, a fost într-o continuă dezvoltare, atrăgând turiștii din zona Banatului. S-au înmulțit pârtiile de schi atât pentru începători, cât și pentru avansați, astfel că oferta propune turiștilor de la cazare în locații de 2, 3 și 4 stele, până la centru de închiriere echipament de schi și locații de servire a unei băuturi calde sau a mesei.

Taberele de schi pentru cei mici sunt aceleași, deja consacrate, în care oameni de munte își pun priceperea și răbdarea în slujba celor mici. Astfel, Zâmbete pe Schiuri, care este deja un „brand Ciprian Gaica” a început sezonul 2021. Același Ciprian Gaica este autorul proiectului „Noi te facem schior Mare”. Ciprian Gaica ne-a declarat că cel mai mic schior din acest început de an a fost un băiețel de numai 2 ani și jumătate și a mulțumit părinților pentru încredere.

leader board 728 x 90 px

Calitatea și experiența sunt atributele care-l recomandă și pe Cornel Galescu care, deși are treburi administrative, fiind consilierul președintelui Romeo Dunca, și-a luat câteva zile de concediu pentru a fi în rândul copiilor în cadrul taberei Aventura, pe care o organizează alături de partenerii săi.

„Am avut zile de tabără cu lecții și divertisment. Vineri am coborât de pe munte o serie de copii și am urcat cu o nouă serie. Cele trei echipe Aventura au schiat pe pârtiile Borlova, Nordica și Vâlsanul, iar seara am propus jocuri de cabană, filme și relaxare, copiilor, una au fost pentru prima dată, alții îi avem deja la a doua, a treia programare”, ne-a declarat renumitul alpinist Cornel Galescu.