„Ultimele dorințe ale cavalerului Hawkins” – a doua carte dăruită în cadrul campaniei „Moldova Nouă citește”!

Începând cu luna februarie a acestui an, Casa de Cultură Moldova Nouă împreună cu Editura Nemira și-au propus să cultive pasiunea pentru lectură în orașul de la malul Dunării, prin intermediul campaniei „Moldova Nouă citește”! Astfel, la fiecare sfârșit de lună, din cele 5 luni dedicate campaniei, promotorii demersului își propun să-i premieze pe iubitorii de carte, oferindu-le acestora, prin intermediul unui concurs, lecturi care mai de care mai diverse, din diferite momente ale istoriei.


În perioada 25 martie – 1 aprilie 2019, campania „Moldova Nouă citește” găzduiește un nou concurs pentru comunitatea de la malul Dunării. Așadar, dacă în luna februarie, luna iubirii, 5 câștigători, din 42 de persoane înscrise, au fost selectați să intre în posesia cărții „50 cele mai frumoase scrisori de dragoste”, luna aceasta, cartea supusă concursului poartă titlul „Ultimele dorințe ale cavalerului Hawkins”, semnată de Jesus del Campo.

Regulamentul concursului pentru a intra în posesia lucrării lui del Campo este următorul: dați like pe pagina de Facebook – Casa de Cultură Moldova Nouă; etichetați, în cadrul secțiunii comentarii, trei persoane cărora le recomandați campania demarată de instituția culturală de la Moldova Nouă.

„Ultimele dorințe ale cavalerului Hawkins” de Jesus del Campo a fost desemnată câștigătoarea Premiului Internațional Ciudad de Gaeta, o carte care descrie dorința arzătoare a omului de a se răzvrăti împotriva destinului, de a se confrunta cu imensitatea lumii și de a o lua cu asalt.