Ultima zi a Parcului Crăciunului de la Muzeul Satului. Pe scenă va urca ADDA

concert parcul craciunului
1000x100

Este ultima zi cu activități pentru copii și program artistic la Muzeul Satului, acolo unde în ultimele trei săptămâni a fost organizat Parcul Crăciunului. Joi-seară, de la ora 20.00, pe scena principală va concerta ADDA. 

Punctul culminant al ultimei zile cu activități la Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara va fi marcat de concertul artistei ADDA. Tot joi, timișenii vor fi întâmpinați cu mai multe evenimente dedicate copiilor, ateliere, spectacole de teatru și show-ul de lasere. Atmosfera magică de Crăciun va fi completată de mascotele gigant și personajele de Crăciun care vor fura un zâmbet de pe față vizitatorilor. Până la ora 22, la Ponton Lounge va avea loc petrecerea de încheiere „X-mas is here!”.

„Vă așteptăm cu drag, voie bună și distracție la Parcul Crăciunului, joi, în ultima zi a acestei ediții. Am avut un sentiment pozitiv despre eveniment încă de la nivelul de idee, știind cât de important este să ieșim din acest context social tensionat creat de pandemie. Vom face din el o tradiție, vom veni cu idei noi, multe dintre ele culese săptămânile trecute de la vizitatori. Va fi un punct de atracție al județului în fiecare iarnă, inclusiv în 2023, când Timișoara va deține titlul de Capitală Europeană a Culturii.”, a transmis președintele CJ Timiș, Alin Nica.

Program Parcul Crăciunului – 23 decembrie 2021

Scena mare:

16.00 – Concert Chitară – Asociația Culturală Beg’Art;

17.00 – Spectacol muzical vocal cu elevii Incubatorului de Arte;

18.00 – Program artistic;

20.00 – Concert ADDA.

Zona Copiilor:

17.00 – 18.00 – Atelier creativ de pictat și realizat figurine de Crăciun din ipsos pentru micii artiști începători. Atelierul cuprinde toate consumabilele necesare;

17.00 – 18.00 – Animație pentru copii cu personaje de Crăciun;

18.00 – 19.00 – „Poveste de iarnă”, piesă pentru copii adusă de Teatrul Merlin. Cel mai drăguț iepuraș din lume, guralivul Urechilă, constată că nu are niciun prieten. Și pentru că nu vrea să rămână singur în seara minunată a sosirii lui Moș Crăciun, pornește în căutarea acestuia. Vârsta: de la 5 ani.

În întregul Parc:

17.00 – 19.00 – Moș Crăciun ascultă poezii, gânduri și chiar dorințe din partea fiecărui copil;

17.00 – 19.00 – Mascotele Gigant aducătoare de zâmbete dau târcoale parcului pentru cele mai reușite poze;

17.00 – 19.00 – Tărâmul de poveste va fi completat de apariția statuilor vivante;

17.00 – 19.00 – Personajele de Crăciun dau tonul sărbătorilor de iarnă.

Moment special:

17.00 – „Laser Show”, spectacol cu efecte speciale laser vizibile de la mare distanță, show sincronizat pe muzică și pe o perdea de ceață și fum.

Ponton Lounge:

17.00 – 22.00 – Closing Party – X-mas is Here!

Parcul Crăciunului are loc la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Intrarea este gratuită, iar accesul se face în baza certificatului verde sau a unei adeverințe care atestă rezultatul negativ pentru Covid-19.

Finanțat de Consiliul Județean Timiș, Parcul Crăciunului este o sărbătoare a comunității timișene la care își aduc aportul șase instituții de cultură: Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă Timișoara, Muzeul Satului Bănățean Timișoara, Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin”, Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș, împreună cu Biblioteca Județeană Timiș „Sorin Titel”. În eveniment este implicată și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului, alături de Centrul Multifuncțional Bastion și Biroul de Cultură al Consiliului Județean Timiș.